fredag 7. november 2008

Thailand

Hei igjen. Lenge siden siste bloggpost nå. Vi befinner oss helt sør i Thailand, nærmere bestemt Ao Nang, Krabi. Etter varme anbefalinger valgte vi å sjekke inn på Alis Hotel. Et fabelaktig hotel med deilige rom og eget badestamp på takterassen.

I går var vi på guidet tur med long tail båt og var innom en haug med øyperler i fjorden utenfor Ao Nang. Heldigvis varte solen helt til vi kom tilbake på hotellet.

Vi har i det hele tatt vært heldige med været siden vi kom på søndag , men etter vi kom i hus i går kveld brøt det ut et skikkelig regnvær. I dag har det bare vært skyet med litt regn på ettermiddagen. Det passet oss imidlertid utmerket, slik at vi fikk hvilt de solslitne kroppene våre.

I dag ble det rygg- og skuldermassasje for å løse opp "mengder" med studiestress i India ;-). Anders var noe skeptisk da han plutselig fikk tildelt en liten thai-mann som massør. Det gikk imidlertid veldig bra og opptil flere muskelknuter og spenninger ble løst opp.

Nå skal vi snart ut for å fullføre juleshoppingen. Vi sees.

Bilder under:)

- Anders

1 kommentar:

Audun Myromslien sa...

Høres fantastisk deilig ut i Thailand. Særlig med den thaimassasjen som Andres fikk... Skjønner han blei litt småskjelven... :) Haha :)